Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Uw schilder in Brecht biedt u kwaliteit van de bovenste plank…

…om uw muren om te toveren in enkele prachtige staaltjes kunst. Duurzame materialen en producten, een scherpe prijs en een verbluffend eindresultaat: dat is waar Dewachter Nico voor staat. Pure volmaaktheid ten top!

Schilder

Dewachter Nico is uw specialist in alle schilderwerken. Zelf schilderen vereist de nodige portie handigheid en ervaring, dus waarom deze lastige karwei niet uit handen geven? Uw schilder in Brecht maakt uw grootste dromen waar, dankzij een volmaakte afwerking, keer op keer!

Behanger

Behangen is lang niet zo gemakkelijk als op het eerste gezicht lijkt. Haal daarom een echte professional in huis met Dewachter Nico. Uw behanger in Brecht gaat voor enkel en alleen het meest perfecte eindresultaat, zonder blazen en naadloos afgewerkt.

Vloerbekleder

Uw vloer moet u beschouwen als het meest gebruikte meubelstuk in huis. U loopt er de ganse dag door op en daarom verdient het ook de meest kwalitatieve en geschikte vloerbekleding. Uw vloerbekleder in Brecht is thuis in parket, vinyl, laminaat, tapijt en nog veel meer!
Specialiteiten

Uw schilder in Brecht heeft oog voor perfectie

Dewachter Nico heeft een ware passie voor zijn vak. Niet alleen heeft hij een paar handige handen om dit te bewijzen, maar ook een schilder diploma, dat hij reeds in 2008 behaalde te Franche Comté. Op deze manier bent u zeker van kwalitatieve schilderwerken in huis, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken omtrent de afwerking. Waarom niet? Omdat uw schilder in Brecht lid is van de SQP ofwel de Sikkens Quality Painters.

Dit betekent dat u kunt genieten van de allernieuwste Sikkens verfsystemen in huis, up-to-date vakmensen dankzij continue opleidingen en materialen die voldoen aan de strengste controles. Kortom: uw muren genieten enkel en alleen van perfectie met oog voor detail. Ongeacht de grootte van uw project: uw schilder in Brecht tovert uw muren stuk voor stuk om in prachte staaltjes kunst. Welke kleur verf u ook kiest, de lagen verf worden tot in de kleinste puntjes aangebracht tot een mooie plaatje.

Of het nu gaat om een renovatieproject – geheel of gedeeltelijk – of om een nieuwbouwproject, een professioneel schilder in huis is een absolute must voor iedere woonst. Zo voorkomt u strepen en ongedekte plekken op uw muren en bent u verzekerd van het perfecte resultaat. Laat uw woonst opnieuw schitteren in al zijn glorie of bezorg uw nieuwbouw de looks die u altijd al heeft gewild. Van hippe kleuren tot rustieke tinten: werkelijk alles is mogelijk met uw schilder in Brecht, die bovendien ook actief is in Wuustwezel en Kalmthout!

Scherpe prijs-kwaliteitsverhouding bij uw schilder in Brecht

Dewachter Nico biedt u naast schilderwerken van topniveau ook andere diensten aan. Wat had u bijvoorbeeld gedacht van een vakkundige hulp bij het leggen van uw vloer? Of bij het behangen van uw muren? Uw schilder in Brecht is een manusje-van-alles en volbrengt elke opdracht tot een meer dan goed einde. Bovendien hoeft u zich niet voor te bereiden op onnodig hoge kosten, want onze diensten zijn betaalbaar en op maat verkrijgbaar naar ieders budget.

En niet alleen een veelzijdigheid aan kennis is troef aan huis, maar ook een uitstekende klantgerichtheid, een strikte navolging van alle gemaakte afspraken, een grote flexibiliteit aangepast aan uw agenda en bovenal: een vlekkeloze en egale afwerking tot in de allerkleinste hoekjes van uw woonst. Uw schilder in Brecht geeft waarnaar u al die tijd naar op zoek bent geweest: pure perfectie.

Bent u dus op zoek naar een schilder in Brecht? Of in Kalmthout of Wuustwezel? Geen probleem. We komen u helpen waar en wanneer nodig. U kunt ons hiervoor steeds contacteren via het telefoonnummer +32 497085396 of via het e-mailadres info@sqp-nico.be. Dewachter Nico staat u zo spoedig mogelijk bij tijdens al uw schilderwerken!
© 2014-2017 Dewachter Nico - Schilderwerken
Links |
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Dewachter Nico - Schilderwerken
Kalmthoutse Steenweg 183 a
2990 Wuustwezel
GSM: +32 497085396
Contacteer ons